Vrijwilligers

Vrijwilligers

Stichting Voedseltuin Oosterhout Logo
Vrijwilligers

Het unieke is dat de Voedseltuin wordt bewerkt door vrijwilligers die hierdoor een zinvolle en prettige dagbesteding krijgen waar respect, oprechte waardering en presteren naar eigen kunnen een belangrijke rol spelen. Hierbij stimuleren wij het gebruik van duurzame en ecologische tuintechnieken.

Wij zoeken verder actief de samenwerking met organisaties op het gebied van vluchtelingenwerk, GGZ, GGD en onderwijs. Wij voelen ons er medeverantwoordelijk voor dat zij hun doelen kunnen realiseren. Door deze aanpak verwachten we dat meer mensen meer participeren in de samenleving en hopelijk ook, indien mogelijk, werken naar een volwaardige en zelfstandige plaats in de samenleving, met inbegrip van betaald werk.

Door de week werken we in de ochtend en we zijn bezig zijn met een zaterdag morgen opening. We hebben allerlei klusjes van tuinieren tot gastvrouw/heer tot vrijwilligers die de oogst naar de Voedselbank brengen.

Help mee op deze fantastische plaats in de polder bij Dommelbergen, in een leuke groep en voor een fantastisch goed doel: Het leveren van gezonde, verse groente aan de klanten van de Voedselbank, dus voor mensen die geen geld hebben, om eten te kopen. 

Ben je enthousiast geworden?

Scroll naar top