Theater de Bussel

Ondernemersevent: Ook op jouw bordje!

Dinsdag 11 oktober

Ontdek samen met een volle zaal aan ondernemers uit Oosterhout en omstreken wat de beste aanpakken zijn voor de verduurzaming, werkgeverschap en groeien in een snel draaiende economie.

Er wordt tijdens de proeverij b.v. een (h)eerlijke, originele palmkoolsoep van groente uit de voedseltuin aangeboden, gemaakt door Chefkok Eugène Springer, die zijn handwerk in o.a. 4-sterren restaurants in Zwitserland geleerd heeft. Of waren het 5-sterren, Eugène? Het waren er in ieder geval veel!

Het volledige programma is als volgt:
18:30 - Inloop en proeverij
19:30 - Start voorstelling
19:35 - Trends in verduurzaming door Lieke Lamb
19:50 - Keynote: Sander Peltenburg van De Krekerij
20:10 - Overheid versus de markt
20:20 - Finale pitchwedstrijd
20:40 - Keynote: Linda van Hooft van PeelPioneers
21:10 - Uitreiking van de Groene Pluim
21:40 - Borrel

Nieuwsgierig naar de verhalen? Kom mee eten en laat je inspireren over hoe de voedselbranche zijn uitdagingen aanpakt.

Meld je direct gratis aan!

datum-blokje-tm15okt-dow22
Scroll naar boven