Voedseltuin Oosterhout Oogstteam
Deze prachtige foto is gemaakt door Wim Holwerda

OPEN DAG Voedseltuin Oosterhout

Dit jaar vindt de Duurzaam Oosterhout Week plaats van 7 - 14 Oktober 2023. Thema dit jaar “Maak je cirkel rond".

Ook de Voedseltuin Oosterhout is weer present met een stand op de Duurzaamheids Markt op het Basiliekplein bij de Bussel op Zaterdag 14 Oktober van 10.00 – 16.00uur.

Ons doel is om zoveel mogelijk Oosterhouters kennis te laten maken met onze prachtige Voedseltuin aan de Domeinweg in de Oranjepolder tussen Dommelbergen en de A59.  We produceren verse ecologische groenten en fruit voor de Voedselbanken. We hebben een fijne groep vrijwilligers van allerlei gezindten die zich “Samen voor Elkaar” inzetten voor het goede doel. Dit jaar zijn we gestart met het ontvangen van schoolklassen en andere groepen om onze kennis van gezonde groenten en ecologisch tuinieren te delen.

De Oranjepolder is prachtig deze tijd van het jaar en we nodigen iedereen uit om met ons kennis te maken tijdens onze open dag op Zondag 15 Oktober 2023 van 12.00uur tot 15.00uur.

Kom vrijblijvend eens kijken of Voedseltuin vrijwilliger iets voor u is. Wellicht voor een paar uurtjes per week. We zoeken nog technische mensen om te helpen met het bouwen van een sanitaire ruimte of te werken met de tractor, grasmaaimachine en bosmaaier. Verder zijn we altijd op zoek naar tuinvrijwilligers voor zaaien, planten en oogsten of het onderhouden van het Fruitbos!

Neem contact op: info@voedseltuinoosterhout.nl.

Scroll naar boven