Kerstelijke lezing met vitamines

Ruim 20 belangstellenden waren op 19 december aanwezig. Er werd een interessante lezing gegeven door Corrien met als onderwerp Vitamines en Mineralen in groente (Bramen zijn Superfood) en tevens werd het thema Bodemleven aangesproken. Bron was het hooginteressante Ecologisch tuinieren handboek 2022 van Velt. Tot slot: "Wie rondkijkt in de natuur en haar principes volgt, zal merken dat de mogelijkheden even eindeloos zijn als de eigen creativiteit. Ecologisch tuinieren en haar principes is veel meer dan het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen. Het aantrekken van natuurlijke vijanden, compostgebruik, combinatie teelt, zaadvaste rassen en veel meer."

Tevens was er een mogelijkheid voor vrijwilligers die al wat langer werkzaam waren in de tuin, kennis te laten maken met nieuwkomers.

Voor koffie en thee werd gezorgd. En de innerlijke mens werd nog meer verwend door heerlijke zelfgebakken cake en hartige hapjes in overvloed. Als klap op de vuurpijl was er voor iedereen een presentje voor de feestdagen.

Dankjewel Corrien voor deze buitengewoon interessante lezing en Daniela, Weam en Adel voor de lekkere cake en hapjes!

Scroll naar boven