Voedseltuin Oosterhout Doel

Voornaamste doel van de stichting is: door vrijwilligers in een professioneel geleide organisatie verse groenten kweken voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank Een andere belangrijke doelstelling is mensen met eenĀ  beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het kader van de wet Arbeidsparticipatie een zinvolle dagbesteding bezorgen. De diversiteit van de vrijwilligers draagt positief bij aan ongedwongen participatie, nieuwe contacten en integratie.Bij de voedseltuin in Boxtel, die op dezelfde leest is geschoeid. Verder wordt de tuin een plaats van educatie voor jong en oud.

5 reacties op “Doelstelling”

 1. Hallo,

  Een leuk en nuttig initiatief. Ik hoop dat het lukt om de tuin te realiseren.
  Succes

 2. Kan ik een bijdrage leveren? Wat een gaaf plan! Ik kan met mijn beperkingen, harken, schoffelen, mensen begeleiden, ondersteunen, koffie zetten! Roep maar!

 3. Frank Ravestein

  Mooi initiatief, ECHTER het verkeer op de Domeinweg zal nog meer gaan toenemen, ondanks het advies om met de fiets te komen.
  Op de Domeinweg lopen veel hondenbezitters en ouders met kleine kinderen.
  Met nog meer autoverkeer zal er zeker in de nabije toekomst een aanrijding plaats vinden
  Daarbij als loonwerkbedrijf Caron gaat zaaien of oogsten met zijn grote machines/tractoren, is de Domeinweg al levensgevaarlijk om op te lopen.
  Mijn dringend advies/verzoek is dan ook de Domeinweg te voorzien van snelheid belemmerende objecten zoals drempels of plantenbakken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top